Gewoon,  Het leven,  Voor jezelf

Gewoon iets leuks voor jezelf

Voor het eerst kocht ik een verassing box bij Little Elephant. Dit is een sieraden bedrijf van ontwerpster Leonie die, naar eigen zeggen, het haar missie heeft gemaakt om geluk en blijdschap te verspreiden. Ik ben erg fan van haar werk omdat het simpel maar stijlvolle handgemaakte sieraden zijn. Die je voor elke gelegenheid kan dragen maar met een stukje symboliek erachter. En daar ben ik een echte sucker voor.

Het is gewoon een cadeautje in je brievenbus

Ik werd fan nadat ik haar collectie Loving Letter sieraden tegen kwam bij een win actie op Instagram. Niet lang daarna las ik over de Treat-Yo-Self boxen. Je kunt kiezen voor de boxen een maand verrast (á € 25,- ) of drie maanden blij ( á 67,50 ). In de boxen vind je minimaal twéé sieraden en een verassing in de vorm van een DIY of iets van een andere ondernemer. Ik koos voor de eerste optie en ontving deze maand mijn doosje. Het is gewoon een cadeautje in je brievenbus.

Pas op! Spoiler alert!

Heb je de box zelf bestelt en nog niet open gemaakt? Stop dan nu met lezen en kom later terug. Ik ga jullie namelijk laten zien wat de inhoud van mijn box was.

Hoe gezellig is dit papiertje?
Twee sieradenzakjes.

In het pakketje vond ik twee sieraden zakjes, een ingepakt cadeautje en een kaartje met een link naar een speciaal blog.

Cadeautje van een andere ondernemer.

In het cadeautje vond ik een handig meeneem tasje van Sweetest Design. Je kunt daar je make up of andere essentials in bewaren en deze meenemen in je handtas. Scheelt weer graaien in je tas, op zoek naar nèt dat ene oogpotlood. Ben je meer zoals mij, dan zal je dit eerder gebruiken voor bijvoorbeeld je paspoort of je paracetamol en maandverbandje. Hoe dan ook, een schattig tasje.

En dan, de sieraden. Twee hele lieve stukken uit de nieuwe collectie! Het zijn sieraden die voor zowel casual als tijdens een nette gelegenheid gedragen kunnen worden en ze horen bij elkaar. Geïnspireerd door de onderwater wereld combineerde ze zilver met zoetwaterparels. Niet een keuze sieraad die ik zelf zou hebben gekozen maar ze zijn super leuk. De box heeft me niet teleurgesteld!

Prachtige sieraden uit de nieuwe collectie.

Ik wist niet goed wat ik zou kopen want het is immers een verassing natuurlijk maar ik was ook een treat-yo-self-box maagd. Nog nooit gedaan! Maar wel erg leuk, en ik zal het zeker nog eens doen. Wisselen van sieraden doe ik niet zo veel, ik ben nogal een gewoonte diertje. Doe je dat nou wel, en ben je het type dat graag keuzes heeft, dan zou ik zeker voor de drie maanden box gaan. Je houdt er fantastische sieraden aan over!

Extra leuk? Met de code HAPPY krijg je 10% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *