Gewoon,  Leven

Gewoon welkom!

Welkom op mijn blog, gewoon Simone. Lang heb ik na zitten denken of ik me er nog op zou willen wagen… een blog. Het is toch veel meer werk dan je denken zou namelijk, maar ik heb genoeg te vertellen (dit komt niet als verassing als je me kent) en dus ben ik na lang wikken en wegen toch weer de blog wereld ingedoken.

Waarom Gewoon Simone?

Mijn naam is Simone en ik wil gewoon echt zijn. Alles lekker gewoon! In een tijd waar of alles compleet fout is of compleet goed. Waar uiterste de norm lijken te zijn wil ik terug naar de tijd dat ‘normaal’ ook goed is. En ik noem het woord voorzichtig want dat hoor je tegenwoordig te doen. Wat is namelijk ‘normaal’ nou? Normaal is gewoon jezelf. Gewoon Simone dus.

Wat is nou eigenlijk mijn doel?

Daar ga ik niet te moeilijk over doen. Ik heb geen doel. Tenminste, niet wat je verwachten zou. Ik heb niet de ambitie dat dit blogje mijn brood zal gaan brengen, al zou dat natuurlijk heel leuk zijn. Nee, ik wil vooral veel schrijven. Over alles! Mijn grootste bucketlist puntje is namelijk om een boek te schrijven, en daar moet ik veel voor schrijven. Dus als ik een doel zou moeten benoemen dan zou het vermaak zijn. Ik ga namelijk gewoon schrijven over dat wat ik dagelijks mee maak. Ook over de minder toffe momenten, de loedermoeder momenten, de leuke momenten, de hilarische momenten (ook als ze grappiger zijn voor de lezer dan voor mij).

Maar wat vind je nou ècht leuk?

Ehm, dat is meteen ook mijn probleempje…. ik vind alles leuk. Ook ben ik bijna overal voor in óf voor te porren! Het enige dat ik stom vind is dat na een week of wat ik weer iets vind wat ik eigenlijk óók heel leuk vind. Het leuke daaraan is dat ik altijd wel iets te bloggen heb. Je zou kunnen zeggen dat ik een vrouw van vele interesses ben. En in de loop der tijd zal dit blog vol lopen met allerlei gezelligheid en ik zal jullie gids wezen. Dan raak je de weg niet kwijt, snap je?

Stap één is gezet! Ik ga het nu wereldkundig maken. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap. Volgende keer meer over mijn ambities, want daar raak ik niet over uitgesproken!


6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *